Polityka prywatności

Dnia 25 maja 2018 zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (RODO). W związku z powyższym uprzejmie informujemy, że Państwa dane znajdują się w naszej bazie klientów i przedstawiamy zasady ich przetwarzania.

Administratorem Państwa danych jest firma ; OPACK SERWIS Ewa Leciej , ul. Złota 57 , 65-001 Zielona Góra oraz firma ; OPACK SERWIS Sp. z o.o. ul. Błotna 20A , 65-133 Zielona Góra .

W związku z powyższym chcielibyśmy poinformować Państwa, iż w bazie danych, którą administruje firma ;OPACK SERWIS Ewa Leciej , ul. Złota 57 , 65-001 Zielona Góra oraz firma ; OPACK SERWIS Sp. z o.o. ul. Błotna 20A , 65-133 Zielona Góra - znajduje się Twój adres email i/lub inne dane, które zostały nam przekazane podczas naszej współpracy .

Administrator nie wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

Podane przez Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celach:

  • kontaktu w sprawach biznesowych
  • realizacji umów
  • finansowo-księgowych
  • rozpatrywania reklamacji i roszczeń
  • przekazywania informacji marketingowych dotyczących firm;

OPACK SERWIS Ewa Leciej oraz OPACK SERWIS Sp. z o.o.

Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości współpracy z Administratorem.

W związku z powyższymi celami, odbiorcą Państwa danych osobowych mogą być podmioty pośredniczące w wykonywanych przez administratora zobowiązaniach umownych np. dostawcy usług IT, księgowych, podwykonawcy, kancelarie prawne.

Dane przechowywane są bezterminowo.

Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do otrzymania kopii, sprostowania, uzupełnienia, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu oraz cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody proszę wysłać maila na adres:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. dotyczy OPACK SERWIS Ewa Leciej

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. dotyczy OPACK SERWIS Sp. z o.o.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (poprzednio GIODO).